Det nya året

Önskar er alla ett gott nytt år! Tack för alla minnen 2012, nu är det dags att skapa nya! :D
-cb58a1960d09a2649d7e_large

Gjort en ny design

Igår gjorde jag en ny design åt Elionora. Den blev så mycket bättre än den förra. Den andra såg ju ut som skit rent ut sagt. Vet inte vad som hände när jag skapade den där andra. Vill inte ens tänka på det. Nej säger jag bara.
 

En sjö i trädgården

När jag vaknade upp fick jag se detta! Det är världens översvämning här hos oss, och vattnet är ända upp till huset! Om det fortsätter regna kommer det snart att bli översvämning inuti lekstugan! Alltså det är säkert minst en meter högt där nere i hörnan av trädgården (bilden längst upp till vänster) ! Så här mycket vatten har vi aldrig haft tidigare. I sommras var det översvämning också, men inte så här mycket!

De fyra elementen

                
Tror att jag ska köpa ett sånt här halsband! Synd bara att "Fire" var i guld. Jag själv är lejon och har elementet eld, så jag ska ju givetvis köpa just det halsbandet! Men jag brukar sällan ha guld på mig, men å andra sidan brukar jag inte ha så mycket smycken över huvud taget så det spelar kanske ingen roll. Dessa kommer från Gina Tricot.
 
Eld - Väduren, Lejonet, Skytten.
Luft - Vattumannen,Vågen, Tvillingarna
Vatten - Kräftan, Skorpionen, Fiskarna
Jord - Oxen, Stenbocken, Jungfrun

River Monsters

Hola. Min dag har spenderats framför tv:n och datorn. Har sett på ett mega bra program på Discovery Chanel om fiskar. Kanske låter jätte konstigt, men det var jättebra! De fiskade en fisk som kunde bli 6 m. lång. 6 METER?! Det är sjukt mycket. Mät upp det hemma så får ni se! Plus att den där fisken hade en såg som nos. EN SÅG. En sån där man sågar med, typ! 
 
Bildkälla.
 
Programet hette River Monsters tror jag. Det var en man som reste runt och kollade om legender om olika fiskar runt om i världen stämde eller om det bara var myter. Alltså det låter inte bra, men det var det.

Vilken bra konversation


Gårdagens inköp

Var ju som sagt och handlade igår. Jag fick med några grejor. Blev kanske inte så jätte mycket, men hittar man inte mer så ska man ju inte köpa bara för att det är rea. Den tröjan som är vit/marinblå är super skön förresten! Så himla mjuk! 
 
 
Stickad tröja från Gina Tricot 99.50:- // Pärl t-shirt från Gina Tricot 124.50:- // College tröja från Cubus 99:- // 3 iPhone skal från Kjell o co. 149:- // Notes bok från Bokia 190:-
 
 

Nu åker jag

Hola. Nu åker jag, mamma och lillasyster och handlar på mellandags rean. Jag hoppas verkligen att jag hittar något, har inte shoppat på flera månader!

HERRRÅÅÅÅ *fjårtisstyle*


X-MEN: LAST STAND

Snart ska jag sätta mig i soffan och se på film! Den tredje X-Men filmen går idag på TV11. Imorgon är det X-Men Orgins: Wolverine som är på tv, men jag tror att jag skippar den. Har sett just den filmen typ 3 gånger redan. Nu får jag skynda mig, ha en bra kväll! 

Victora's Secret Fashion Show

Sitter just nu och ser på Victora's Secret Fashion Show på tv3 play. Tidigare idag har jag och lillsis sett på film och i morgon ska jag på mellandagsrea. Jag hoppas att jag hittar något bra :) 
 

Målar le naglar

Haha, jag brukar i princip aldrig måla naglarna. För det första blir det en massa utanför. För det andra så passar mina naglar inte i nagellack och för det tredje så orkar jag aldrig vänta på att det ska torka så det blir alltid nåt fult märke på lacket..

Men detta var bra eftersom det var genomskinligt! Vet dock inte om jag gillar glittret, men jag fick det i julklapp så jag provade det i alla fall :) Det kommer ifrån Gina Tricot tror jag.


Mm, jättefin bild..


Hola amigos

Hej! Sitter med familjen och ser på "Så mycket bättre - Återträffen". Senare i kväll hade jag tänkt se på X-Men som är idag, men ska nog se på film med syrran. Vi ser på Sagan om Ringen trilogin som jag fick i julklapp! :)


Nu är jag proppmätt

Man mår nästan dåligt när man ätit på julafton. Haha, man får så ont i magen ibland! Har ätit god julmat och julgodis. Gästerna vi hade hemma förut har åkte i väg vid halv fem. Och vid fem gick jag, lillsis och pappa till farmor och var där en stund.

Nu har jag precis sett klart på Karl Bertil Jonssons jul, och ser på nyheterna. Ha en god jul!


Julbordet

Gästerna kom vid halv tolv och snart är det dags att äta julmaten! Sen är ju inte Jansons med på bilderna:)

(Detta skulle publicerats vid klockan ett idag.)


Min katt är bättre än din katt

HAHAHAHAHA! Bästa låten EVER.
 

23 december

Hade ingen bra bild så jag gjorde denna lite snabbt..
 
Idag är det den 23 december. Tror inte att någon har missat det. Hemma hos mig så är det jätte kallt, och det är ju mycket bra! Vill ha mer snö så fort som möjligt. 
Igår städade jag mitt rum så nu är det jätte fint där inne. Inga kläder på golvet och det är dammat och fint nu innan jul. Ska se julkalendern också snart, har helt glömt bort det de senaste dagarna. Senaste gången jag såg på det var avsnitt 9 så det är dags nu :)

En bra blogg enligt mig

Tänkte skriva hur jag tycker att en bra blogg ska vara :)
 
Skriv minst ett inlägg per dag. Vet att man har preioder då man verkligen inte orkar eller har tid att skriva men uppdatera varannan dag då kanske.
 
Man behöver inte ha en värsting design. Jag tycker själv att det är snyggt med stilrena designer också. Ha helst inte för plotterig design heller, det blir så jobbigt att läsa en blogg då. Sen tycker jag att det är enklare att läsa om bakgrunden där man skriver på är vit. Alltså att man har svart text.
 
Jag tycker att det är jobbigt med bloggar som bara skriver om nyheter från olika klädkedjor. Någon gång i bland är roligt att läsa, men inte hela tiden. Man behöver inte skriva ut på sin blogg varje gång H&M kommit ut med ett nytt klädesplagg.
 

Fullt med godsaker inför jul

Denna korg fick pappa från jobbet i veckan. Proppfull med sill, senap, skinka, lax och mycket annat. Bilden ser ju lite halv taskig ut nu när bananerna på bilden inte är så fina, hahah x)

Happy Holidays

Haha, jag är då ingen mäster fotograf men just nu har jag inte så fina motiv hemma hos mig, snön har nämnligen smält endel så det är inte fint längre och tja.. min syster ville inte ställa upp som modell.
 
 
 
 

Fredagskvällen

Har ju som sagt spenderat hela dagen i stan. Har vart där från kl 09 till 19. I tio timmar?! Sjukt länge eftersom jag inte sov över hos någon om ni förstår vad jag menar, haha.
Såg precis klart på en film. Mr and Mrs Smith hette den. Den var bra, gillar ju action filmer så det passade ju :) Har inte direkt något mer att skriva nu ..
 
Här är ytterligare en bild från Julbollen/Volleybollen. Det är på hela våran klass (förutom några få). Det var väldigt vad suddig den var ... 

Tidigare idag

Hola. Har spenderat hela dagen och klippt ihop våran engelskafilm. Jag trodde att det skulle bli långtråkigt men det var det verkligen inte! Hade jättekul.

Här är en lite konstig bild på mig och Adela och Elionora och Mikaela som sover i den andra soffan haha.


Godnatt

Är mega trött, fast klockan inte är mycket. Men ska upp tidigt så det är ändå dags att sova nu. Höll på att missa att gå av vid hållplatsen eftersom jag somnat i bussen, haha..


Volleybollen 2012

Här är lite bilder från volleybollen som jag pratade om i tidigare inlägg. Vi vann varken hela turneringen eller utklädningen .. Haha, men de som spelade förra året vann ju så det var ändå okej :)


Jag och Fanny

Haha, jag och Fanny som bönder på den årliga volleybollen idag! Jag och hon tittade på medan de andra spelade haha:) Men vi hade roligt ändå.


"Hello brother"

Ofta jag kom ihåg den repliken. Men den är ju så himla bra! Första scenen man fick se Damon Salvatore.. Så. Himla. Mega. Awesome. Super. Bra.


Photojus

En bra app om man vill ha såna där bubblor i sina bilder eller andra fina effekter är PHOTOJUS. Nu blev kanske inte det här exemplet så jätte bra men ändå! Sen blir inte bilderna åt fel håll som det blir på Instagram om ni fattar :)

Osminkad..


The Vampire Diaries

Älskar verkligen TVD så här är ett collage jag har gjort :) Alla som har sett serien kommer att tycka att de är roliga, haha! Det tyckte i alla fall jag, ehhehe.
 

Jul med Ernst

Sitter i soffan och ser på Jul med Ernst. Faktiskt ett mycket bra program haha. Hade världens huvudvärk idag, men den gav sig för en stund sedan vilket var skönt. Skriver mer senare ikväll :)


Nya schemat

Fick vårar nya schema idag tills nästa termin. Ogillar det starkt! En dag går vi till 15:20! Okej, kanske ingenting för de i gymnasiet som slutar typ fyra men ändå! Vill. Inte. Ha. Detta. Schema.


Suddig bild från inspelningen

Idag efter skolan så spelade jag, Elionora och Mikaela in scener till våran engelsk film. Sminkningen tog lång tid, men det blev bra tillslut! Tänker dock inte säga vad jag var utklädd till.

Här är en väldigt suddig bild, men den får duga antar jag..


Våran julgran


Endast 7 dagar kvar

Åh, nu är det bara 7 dagar kvar tills jul! Längtar jätte mycket. Det enda problemet är att jag inte köpt några julklappar ännu och att all snö har blivit slask. Det som skulle vara så fint på jul. Men det var bara tvunget att regna. 
 
Idag har vi tagit in granen. Jätte sent för oss som brukar ta in den väldigt tidigt varenda år. Men det boror på att pappa skadat armen, och då har det inte blivit av att vi åkt och huggt ner en som vi brukar. Så nu har vi ingen ute gran, utan bara en inne. 
 
Tänkte lagt upp en bild på våran gran, men jag gör det imorgon istället. Orkar inte gå ner haha...
Bildkälla.

Filminspelning

Hola amigos. De senaste veckorna har jag, Elionora, Adela och Mikaela spelat in en film till ett engelska projekt i skolan. Det är som en konstig saga ungefär. Även om det har varit kul att spela in har det varit stressigt och jag har väl inte visat min bästa sida vissa gånger direkt, ehhehe.
 
Men nu är mesta delen av filmen klar så på fredag ska vi klippa ihop den. Min största roll karaktär är Robin Hood. Anledningen till att jag ursprungligen skulle spela honom var att jag skulle skjuta med pilbåge som jag kan, men vi skippade den biten. Det skulle bli så krångligt att ta med sig varenda gång. 
 
I alla fall, här är en bild från idag. Elionora aka Jack Sparrow. Adela aka Ond styvmor. Mikaela aka Prinsessan. Jag aka Robin Hood

Söndagen den 16 december

Hej. Ser just nu på tv och har ändrat i designen. Vet inte om jag gillar den än, men vi får väl se hur det blir. Ska nog lägga in en bakgrund snart i alla fall. 
 
Snart ska jag duscha och sen ska jag se på Sex and the City. Får se det på swefilmer för Elionora har min box, haha. Har inga vidare bra bilder men här är en från Instagram. Om ni vill kan ni följa mig där - jag heter jjoleene.
 

Brorsöner på besök

Blev vaken av min brorson Oliver strax över halv åtta som sover över här tillsammans med min andra brorson Simon från igår till idag. Tror jag ska ta med dom och åka pulka senare..

Oliver sa igår helt random: "Jag gillar att hålla min mun kall". HAHAHA!? Han är en cool kille han.


My name is Chesire Cat

Hahaha, detta var jag sminkad till våran film inspelning! Blev inte så där jätte avancerat men fint blev det, ehehe.


Är man trött så är man..

Hola. Är jätte trött faktiskt och klockan är bästa halv tio!? Haha, har faktiskt gått och lagt mig, ehehe.. Skäms lite nästan haha!

Lyssnar i alla fall på musik och så. Såg att ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries kommit upp, yay! Ska se det imorgon.


På väg till skolan

Godmorgon. Sitter på bussen och lyssnar på musik. Vanligtvis brukar jag halvsova vid den här tiden i bussen men inte dag, ehehe.

Efter skolan idag så ska jag, Elionora och Mikaela spela in våran film (Adela kunde inte idag tyvärr). Ska bli kul och jag fick en ny karaktär att spela så jag kommer ha mängder med smink på mig!

Ni får en cool bild att titta på nu. (under bilden ska det stå "the Gun Will always point at you")


The Fray

The Fray är helt klart det bästa bandet jag vet tror jag. Älskar deras musik. Himla bra! Nu lyssnar jag igenom deras nya album! Lyssna ni också.


Ny bok!

Köpte en ny bok idag. Det är del 2 u serien om Heather i Meg Cabots böcker. Den förra var väldigt bra så jag hoppas på det samma här!
Ibland önskar jag att jag köpt alla böcker jag läst när jag hade lånat dem på biblioteket istället, hade haft världens samling redan vid det här laget, haha! Men det är något med biblioteket ändå.. Jag ska inte tjata om min kärlek till böcker och bibliotek nu så hejdå!


Jag tappade linsen!?

Åh. Blir så frustrerad. Skaffade linser idag (har inte något brytningsfel, mina ögon blir bara överansträngda eller nåt haha) och var på optiken och provade ut prov linser. När jag skulle ta ut den ena nu på kvällen tappade jag den!? Alltså förstår ni vad pinsamt? Nu måste jag be om nya.. Och nu kan jag inte prova dom i skolan imorgon..


Berättelsen om Pi / Life of Pi

MÅSTE SE. 

Julbord är inte ens så gott längre

Hola. Var ett tag sen, inte sant? Men jag får skärpa mig nu på allvar och börja blogga mer. 
 
Skolan var inget speciellt, hade julbord. Men man har nästan tröttnat på det nu.. Inte ens gott längre. I alla fall, gjorde en "redovisning" eller vad man nu ska säga på spanskan och ett komplieringsprov på fysik. Väldigt skönt att ha allt gjort, nu är man bara läxfri!
 
För övrigt ser vi på film i SO, Slumdog Millionare. Tycker själv att den är väldigt bra faktiskt :)
Bildkälla.

Hej mitt vinterland

Plogningen är mitt verk*lite små stolt* Kan vara lite svårt att se..


ledig från skolan

Hejhej. Ja, jag suger på att blogga. 
 
Anyway, idag så är jag hemma från skolan pga att alla bussbarn är lediga idag! Tyckte det var himla bra alltså. Ska nog "skotta" snö med lastmaskinen och julpynta idag tror jag. Sen blir det mest plugg. Måste sitta med matten och lite SO idag. Ni stadsbor får väl ha en bra dag i skolan då! Mohaha. 
 
Och här är en bild som inte har någonting alls med inlägget att göra...

Min färdiga låda

Häj kåmpizar. Här är resultatet. Min färdiga låda. Fy vad jag har kämpat tänkte jag säga, men den enda anledningen till det är att jag har gjort så många fel med den där stackars lådan.
Blev ändå ganska nöjd med draken.. Den fick kompensera upp hela projektet.

Ursäkta för den sugiga bildkvaliten, tog det med ipaden..


Jag tror att jag har blivit beroende

Hola amigos. 
 
Hade Elevensdag idag i skolan. Gjorde SO, matteprov och träslöjd. Blev äntligen klar med min låda. Pjuh, skönt att den där skiten är klar. Den där lådan tog mig en evighet! 
 
I alla fall.. Jag har nog blivit beroende av The Big Bang Theory för er som ville veta. Så himla kul, speciellt Sheldon. Om ni inte har sett det, se det! Även om ni inte tycker att det verkar bra så är det det, jag lovar! 
 
Bildkälla.

Varför lär man hästar dressyr?

Jag har en fundering... Varför lär man hästar dressyr? Jag vet inte om min mening där var korrekt uppbyggd men ni förstår nog vad jag menar. Varför finns det en tävling där man sitter på hästen och säger att den ska gå på ett onaturligt sätt? Jag har själv inte så bra koll på hur det där med dressering (heter det så?) fungerar men jag antar att detta inte är en gångstil hästen själv har lärt sig.
 
Jag förstår att det finns tävlingar och sådant där hästen ska hoppa. Hoppa är en viktig del om man nu ska rida. Men att hästen ska gå på ett onaturligt sätt? Varför lär man en häst att gå så? Missförstå mig inte, jag älskar hästar men det var bara en fundering.
 
Förlåt om jag gör er upprörda dressyrryttare men jag bara undrar. Om nu någon har ett svar på varför man lär hätar att gå så där, skriv det i en kommentar :) Till vilket syfte gör man det exakt? 
Oskar II 9021
Bildkälla.

Det är så himla typiskt

Godkväll, ehhehe.
 
Alltså jag skulle skriva in ett meddelande på feedy.se där man kan typ annonsera sin blogg på The Kick Back Pack's bloggar och då skrev jag fel?! När jag såg det sen så bah: NÄEEEEEEEJE VARFÖR JAAG?! Haha, men alltså det var jätte retligt. Åååh.
 
Idag har jag sysselsat mig själv med att skriva SO. Sen har jag sett på The Big Bang Theory. Åh, vad jag älskar det programet! :D Jätteful bild, men jag visste inte vad jag skulle ta annars. COPYRIGHT på den där förresten, inte för att jag tror att någon skulle skriva av, men ändå! :)
 

RSS 2.0