Hos Elionora

Hola! Sitter just nu hos Elionora med Adela och Mikaela och ska se på film. Vi ska se på Spiderwick. Jag ska dessvärre åka hem vid nio-tio någon gång. Jag kommer inte orka att sova över idag ..

Vi hade förresten dans på gympan idag. Hatar dans.


Pirates of the Caribbean

Tack för alla tips om filmer förresten!
 
Häj kåmpisar!
 
Idag vart jag hemma från skolan, jevla skit. Missade ett matteprov, vilket inte alls är bra!! Nu måste jag göra det någon annan dag :( . 
Annars har jag till mesta delen sovit och gjort läxor idag.. Sjukt tråkigt, det är därför jag inte har bloggat. Såg förresten på Pirates of the Caribbean förut. Därför får ni en mega snygg bild på Johnny Depp aka Captain Jack Sparrow. SÅ SNYYYYGGG.

Var med och tävla hos "cknokz.blogg.se"

Häj kåmpisar!
 
Jag tycker att ni borde vara med i Cassandra och Nathalies tävling på deras blogg! De kommer att utse 4-5 stycken som kommer att bli Vinterns Unika Blogg som de kommer utse varje helg fram tills jul! Var med ni också, och få chansen att vinna!
 

Var med nu, kram!

Att göra ikväll!

  • Plugga matte
  • Skriva på inlämningar
  • Skriva på SO
  • Se på film och käka glass, mhahaoaha.
  • SOVA.
 
Så här kul kommer min kväll att vara! Jag vill bara skita i den här skiten, fast det kan man ju inte. Måste plugga på nu, hejdå.

smile like you never smiled before

Har precis satt på mig mjukiskläderna och ska kanske se på film. Efter blir det att sova!! Har himla ont i huvudet (måste VERKLIGEN skaffa linser snart!!) så jag vill bara lägga mig där jag står och dö typ, haha!


Tipsa mig gärna!


En av de bästa filmerna någonsin!

Bildkälla.

Måste fortsätta med läxor

Kom hemifrån skolan för några timmar sedan, gjort lite läxor och ska fortsätta med det. Men jag tror att jag ska sova lite först. Sedan blir det film tror jag.. Känns som om att jag ser på film hela tiden, ehhehe.
 
Inte den bästa bilden..

Just nu: kladdkaka!


Något att satsa på?

Läste på DennisM:s blogg att han tipsade om denna produkten. Men man vet ju inte om han är sponsrad eller inte. Men jag gick i alla fall in på hemsidan där de säljer den och det var några som hade tipsat om den. 
 
Produkten är för de med blank/fet hy, vilket jag har. Kanske är det något att satsa på eller så är det bortkastade pengar.. ?
 
Såhär står det på hemsidan:
 
Omedelbar kosmetisk effekt:
  • Gömmer porer och minskar glansighet.
  • Reducerar porstorleken med upp till 35 procent.
  • Reducerar sebumproduktionen.
Effekt på lång sikt:
  • Balanserar sebumproduktionen.
  • Reducerar porstorleken med upp till 50 procent.
  • Förbättrar hudens struktur.

Bild från igår

Engelska manuset som vi (Elionora, Mikaela och Adela) höll på med att skriva igår är klart, nu ska vi bara hinna spela in! Men det ska nog gå super! Här är lite fina bilder från igår. Nu ska jag se på film, sen blir det att skriva lite på SO inlämningen.
 

Fina kort yee

Sitter just nu i mitt rum och skriver manus. Tog jättefina kort yee. Fina vi är.

Lite utav dagens planer

Godmorgon.
 
Vaknade vid halv tio och har precis kommit in från att ha hjälp pappa lite ute. Vi tömde såmaskinen. Mamma och storasyster Nathalie som sov här i natt har åkt iväg till min moster lite grann, och jag ska snart städa eftersom bästa Elionora, Adela och Mikaela kommer hit ikväll.
 
Vi ska skriva manus till våran engelska film och imorgon så ska vi antagligen kolla in vart och hur vi ska spela in filmen. Tyvärr så kunde vi inte börja spela in denna helgen för vi har ingen kamera som är så där jättebra. 
 
Har för tillfället inga bilder i datorn, så här är en från weheartit

Liten ledsen pappers gubbe

Kolla vilken himla söt bild jag hittade?! Har den som bakgrund på datorn just nu. Jag har döpt den till "Liten ledsen pappers gubbe". Jag är allt bra påhittig jag.

Olika stadier inom bloggandet

Detta är vad jag kallar för olika stadier inom bloggandet. I alla fall för mig..
 
 




 
 
 


 
 Jag själv skulle tippa på att jag är i stadie 1, eftersom jag precis gjort en blogg, ehhe.

Idrottsprov och filmuppgift

Hola amigos.

I skolan idag så hade vi idrottsprov, där man skulle kunna hjula, stå på huvud och händer och en massa andra saker. Sådär hade vi inte det när vi gick i sjuan och åttan. Och varför ska vi kunna det för?

 

En annan sak som hände var att vi fick i uppgift i Engelskan att skriva ett manus och spela in en film. Jag, Elionora, Adela och Mikaela var i en grupp och har redan kommit på värsta bra idéen. Den kommer att bli spektakulärt bra, haha. Hoppas bara att våran Engelska lärare tycker lika dant sen.

 

En bild på lillsis och mig från tidigare idag. Jettefin.. (Jag är tjejen som kollar uppåt med någon konstig obsessed blick eller nåt)


Ny dator

Yaaay! Idag åkte jag, mamma, Michelle, faster och kusin och köpte le dator. Är toppen än så länge. Himla fint att den är vit också!


Hemma från skolan

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Var nämnligen hemma ifrån skolan idag pga huvudvärk. Har mest sovit, så därför har det inte blivit så mycket bloggande. Nu ser jag på Simpsons (tycker egentligen inte om det så mycket..) men jag ska snart se på film. Kram.
 
Tumblr_mdwknrtmog1ruv4gto1_500_large

snygga iphone skal

Dör när jag ser såna här snygga skal. Tyvärr kommer jag inte på vad sidan heter, eftersom jag hittade massa såna här bilder på datorn som jag hade sparat. Kanske som inspiration eller något. Dessa är i alla fall några av dem.

20:03

Hola amigos.
 
Har gjort klart engelska läxan och sitter nu i soffan och ser på The Big Bang Theory. Himla roligt program! Senare ikväll ska jag se på film, som vanigt ehehe.
 
Kan ju passa på att tipsa om en as bra filmsida där man kan kolla på film gratis! SWEFILMER heter den! 
 
Ingen bild, tyvärr.

I'm so gangsta

Så himla gangster är jag för jag har luva på mig och kisar ye. #coolärjag #trorattdetärinstagramförjaghashtagar Ignorera min hand, jag vet inte vad den gör där uppe och att jag är osminkad.


Sitter i bussen och läser

Just nu sitter jag i bussen på väg hem. Innan jag klev på bussen så var jag i gympasalen och tränade på provet vi ska ha på fredag. Kan det mesta men att hjula och stå på huvud är svårare! Ska träna på det imorgon.

I alla fall, det är verkligen jätte mörkt ute nu! Jag har ändå typ 20-30 minuter kvar innan jag är hemma..

Sitter och läser lite i bussen, annars somnar jag, ehhehe..


Pluggar engelska och käkar vindruvor

Bra rubrik, sammanfattade allt jag precis gör just nu. Om en stund så ska jag se på Spirit. Ni vet den där superbraiga filmen med en häst? Ja, ni ett vad jag menar.


På väg hem

Åh! Tappade bort min "drak-teckning" som jag gjorde igår till trädslöjden. Hade den i ipaden för att inte tappa bort den, men det funkade uppenbarligen inte.

Nu är jag påväg hem och sitter i bussen. När jag kommer hem ska jag göra engelska läxan och träna på svenska redovisningen vi har imorgon.

Här är en bild som inte alls har med inlägget att göra..


Kinesisk drake på en låda/bord

Sitter och målar en kinesisk drake till träslöjden. Vi får bestämma vilket motiv vi ska ha men det måste vara något som har med någon kultur att göra.

Så jag gör ett kinesisk avlastningsbord/pall/låda/skåp. Imorgon ska jag sätta på några klossar under lådan och kanske ett spänne eftersom den inte går att stänga riktigt, ehhehe..

NOTERA: Bilden som jag målat av kommer från google, och jag målar inte så bra. Jag har liksom gjort den över datorn, det mesta i alla fall. Andra saker ritade jag dit själv.


Vlogg - Hemma ifrån skolan

 HUR KOMMER DET SIG ATT VARJE GÅNG JAG SKA GÖRA EN VIDEOBLOGG SÅ BLIR DET HELT FAIL?!

It's so fluffy I'm gonna die

Hahhahaha, hon är bara för söt! Klippet är ifrån filmen Dumma mig.
 

Hemma ifrån skolan

Åkte med den tidiga bussen idag, därför är jag hemma nu. Så himla skönt att komma hem så här tidigt.
Har precis ätit och ska snart börja med lite läxor.


förmiddags fotografering

Här är två bilder jag tog i förmiddags. De är helt oredigerade. Gillar den längst ner mest, den blev så himla mörk utan att jag gjorde något. Ser nästan ut som om jag fotade på natten. 
 
Fotade med iphone4s, därför kan de vara en aning suddiga. 
 

En mycket gammal bildbomb

Allstå herregud! Hade helt glömt bort dessa bilder. Jag, Mikaela och Elionora tog dom när vi hade sleepover i somras, hahahha! Ojojojoj... (Tog inte med alla dock)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man är väl gangster.

Söndags sysslor

Gomorron/Goeftermidda kåmpizar. (ehhehe)
 
Nu i morses så var min storebror varit här och hjälpt oss att kolla på våran bil som har gått sönder. Pappa kan inte göra så mycket nu, för han har opererat sin axel.
Förut gjorde jag klart min hemkunskap (ehhe, lite efter). Känns skönt eftersom jag fick värsta paniken igår kväll när jag insåg att jag inte hade gjort den ... 
 
Är det bara jag?
 
 
Annars så ska jag kanske plugga lite matte idag och kanske tömma en maskin ute i verkstaden. Skriver mer sen.

joleene @ polyvore

 
Grey, red and black.
Följ mig på polyvore. Klicka här!

Nu: film

Ser just nu på film, innan det såg jag på "Så mycket bättre" med familjen. Gud vad bra det programmet är egentligen! Än så länge har Olles vecka varit bäst, enligt mig i alla fall.
Snart ska jag duscha och krypa ner i sängen. Imorgon väntas plugg..

OJ! Vad suddig bilden blev!


Rolig konversation


Så himla typiskt mig

 
 
 
 

Hästen Singa

Hola. Idag skulle jag vart med Elionora, Adela och Mikaela men det blev inte så! Vi håller på att planera ett "projekt" som ska bli jättekul!
Men istället har jag klippt löv och kodat design. Roligt roligt. Imorgon ska jag förhoppningsvis åka till Nathalie och rida! Men om det inte går imorgon så ska vi ta det en annan dag. Det är så himla kul att rida och pyssla om hästar tycker jag! Hoppas jag får galopera ... Jag har faktiskt galoperat barbacka en gång, då var jag väldigt stolt. 
 
Här är hästen, bilden är lånad från Nathalies blogg. Hästen heter Singa.

Låttips

Dessa låtar är två utav dom som jag lyssnar mest på just nu. Lyssna!
 
 
 

Biopremiären av Breaking Dawn part 2

Bilder från biopremiärem av Breaking Dawn i onsdags som jag var på med bästa Adela och Mikaela. En utav de bästa filmerna jag sett! Där bjöds det på dricka och salta pinnar.


You better watch out

Gammal bild på mig (blondisen med snea ögon på bilden) och Adela.
Bilden är lånad ifrån Adelas blogg.

RSS 2.0