App tips!

Upptäckte en mega bra app i går! Enligt mig i alla fall. Det är som en miniräknare fast man kan skriva in talet för hand! Nu vill det bara till att komma ihåg att man har den där på mobilen också! UPDATE: Oj, vilken fin suddning eller vad man nu ska kalla det..


I just came to say hello

Hej. Det är jag. Och min höga bulle. Och mig väldigt urringade randiga tröja. Man är väl gangster trots allt.
 
Anyways, idag ska jag inte göra någonting mer. Bara kolla tv. Och kanske äta lite. Fick förresten världens skoskav förut. It's killing me. Nä. Eller jo, lite. *så himla rolig* Nödvändigt inlägg här kände jag..

Sprungit

Kom precis hem från en springtur, ska käka en frukt och sen gå promenad med Saga. Skriver mer sen!

Nu den klassiska springbilden, ehhehe.


Uppe med tuppen

Hello. Alltså igår skulle jag bara sova i någon timma på kvällen för jag var så himla trött. Så gick och la mig vid kl 18. Sen vaknade jag inte förrens klockan 23:00! Då tänkte jag att det inte var någon idé att gå upp så jag sov fram till kl 04 när jag gick upp. Har legat i soffan och kollat på tv sen dess. Ehehehe.
 
Strax ska jag ut och springa, väntar bara på att min mobil ska laddas lite först så att jag kan lyssna på musik. Sen ska jag duscha, äta frukost och städa mitt rum. Senare idag blir det kanske en promenad med Saga och bio ikväll. Tror och hoppas det i alla fall!
 

Sitter på bussen

Har arbetspass, så jag, Adela och Mikaela bestämde oss för att lämna tillbaka filmen vi gjorde i engelskan till sockerbruket. Sagt och gjort. Nu sitter vi i alla fall på en buss på väg tillbaka till skolan.


Hiss och Diss

Kör väl också en sån där klassisk hiss och diss.
 
HISS:
När man upptäcker en ny tv-serie. Hur bra känns inte det på en skala? Jo, jättebra. Då vill man bara se mer och mer och aldig sluta titta för att det är så bra. Och ännu bättre känns det när ens förra favorit serie precis har slutat. Då är det ett perfekt tillfälle att hitta en ny serie.That my friend, is what you call a magic moment.
 
DISS:
När ens favorit serie tar slut. Jag börjar typ gråta lite, sen blir jag deprimerad och tänker - vad ska jag göra med mitt liv nu då? Okej, kanske en aning överdrivet men ändå. Det blir ju som en del av ens liv, och sen helt plötsligt är det borta?! Jag kommer aldrig glömma dagen då till exempel Sex and the City tog slut. That my friend, is what you call a tragic moment.

SOLO

Kom hem vid halv fem idag. Sen dess har jag pluggat och läst SOLO som jag köpte idag. Älskar att läsa tidningar, man får sådan inspiration och sånt! Snart ska jag duscha och sen ska jag nog se på tv med familjen eller se på ett avsnitt av Heroes. 
 

Svenska lektion

Hola amigos. Just nu har vi svenska. Eller ja, vi är klara så vi har rast. Sista lektionen har vi spanska, sen ska jag åka hem. Hade inte så mycket mer att säga, och ingen bra bild har jag heller. Så här är en bild på Nathalie och Fanny.


13-årsgräns på Instagram

Har ni hört att de på senare tid har börjat stänga av konton på Instagram för de som är under 13 år? Men kontona raderas inte – utan fortsätter att vara öppna för kommentarer. 
Jag tycker personligen att det inte borde finnas någon gräns inom sociala medier, i alla fall inte Instagram. Det är det väl upp till personen och inse själva om de är redo eller inte. Visst saker på internet kan dock vara bra att ha åldersgränser på.
 
Bildkälla.

Vetrinären

Hej igen. Var precis med Sigge hos vetrinären. Vilken pina det var ska jag säga. Han var jätte stressad och skällde men för det mesta gnydde han bara. Svårt att beskriva. I alla fall så ska jag återuppta pluggandet av SO och sen ska jag duscha. Senare ikväll blir det nog en film eller ett avsnitt av Heroes.
 
Haha,ful bild på världens sötaste hund.

Spanska snart

Hej! Just nu sitter jagvi skolan och väntar på att spanska lektionen ska börja. Senare idag så ska vi ha syslöjd. Hatar syslöjd. På den så ska jag klippa plastpåsar och virka dem haha. Här är en bild på Mikaela :)
 

Life of Pi

Såg precis på Life of Pi. SÅ BRA! Åh, får nästan lite damp när jag ska skriva. Levde definitivt upp till mina förväntningar och mer där till! Alltså om inte ni har sett den än, se den för guds skull! Mega awesome super bra. Det är en sån där film som jag kommer går och tänka på i flera dagar nu. Älskar såna filmer! Ska nog läsa boken som den är baserad på snart! 
 

Andra världskriget

Sitter just nu och pluggar på historia provet som kommer på onsdag. Det är faktiskt väldigt intressant men så himla hemskt! Tyckte ärligt talat mycket bättre om att plugga till Franska revolutionen. Sen ska jag, mamma och Michelle åka och handla. :)
 

Lördag

Hej. I går var Sanna här och jag, hon och lillasyster hade filmkväll! Jätte mysigt. Var länge sedan vi hade det så det var på tiden.
 
Idag så har jag grejat i trädgården och vart ute på promenad. Skönt. I morgon är det pluggsöndag och ska ut och springa lite. Hoppas att det inte blir kallare, det är lite obehagligt att springa då :) Hejdå.

Äntligen är vi klara!

Åååååh! Som vi har jobbat på den här jäkla engelska filmen! All klippning och redigering och inspelningar i kylan är här med över! Idag gjorde vi omslaget som ni ser på bilden. Bilden är lånad från http://mikaelas.blo.gg


I väntan på NO

Hej! Har precis haft matteprov! Hoppas att det gick bra. Men nu sitter jag i alla fall med bästa Mikaela, Adela (de på bilden) och Fanny i väntan på att NO:n ska börja.


Pluggar atomkemi

Hello! Kom hem från stan stan för en timme sedan efter att ha varit och klippt ihop våran film (känns som om att det är det enda jag gör nu för tiden..). Imorgon har vi prov på Atomkemi. Om joner, salter, atomer och ve- (kände mig som en äkta vetenskapsman när jag skrev den förkortningen på valenselektroner). Skulle inte vart fel att ha det till nästa vecka istället.
 
 

FaceTime med bästa

Snackar FaceTime med bästa Elionora, Mikaela och Adela när de klipper våran film till engelska. Själv sitter jag och gör läxor :(


Kallt ute

Det enda jag har gjort idag är att plugga. Men förut tog jag mig själv i kragen och gick ut och sprang. Alla andra som sprungit säger typ: "Åh, kändes så skönt!". Varför?! Det är inte skönt. Bara skönt i början och när det väl är gjort. Tiden där emellan vill man bara komma hem igen, haha.. Tycker jag i alla fall.
 
Ska inte göra så mycket annat idag, är trött och har huvudvärk så jag ska bara plugga lite mer NO sen så ska jag duscha och se på film :)
 
Gammal bild.
 

Redigerar film

Hej. Just nu är vi och klipper våran film till ett engelska projekt.


Bildlöst inlägg

Hej. 
 
Funderar på att byta bloggportal. Fast ändå så vill jag inte det eftersom blogg.se ger flest möjligheter när det kommer till design för min del. Men t.ex Wordpress appen på iPhone är mycket bättre då du ska skriva inlägg, eftersom man kan redigera texten på andra sätt. Men ska nog stanna kvar på blogg.se än så länge.
 
Idag har jag ätit Thai mat med några kompisar. Hade jättekul. Sen gick vi vidare och skulle klippa i våran film till ett Engelska projekt som vi har. Ha det bra, skriver mer imorgon tror jag.

Visste ni att ..

 
Ursäkta, va? U say Whaat? För det första - Vad är det för galning som ens har suttit och studerat det här? Va? Vaa? Varför skulle någon vilja studera hur lång tid det tar för en snigel att slingra sig - eller vad som nu gör - Jorden runt? Jag förstår inte.

Ett bra ord

Rackarns. Ost. Ojdå. Attans. Detta är de ord jag kommer att tänka på när jag använder/hör ordet Rackarns. Jag brukar använda ordet rackarns, men tänker alltid på ost då?! Hur konstigt är inte det på en skala? Har fått det av min pappa. Kan nästan svära på att han inte tänker på ost när han säger det. Kanske var det så att jag åt just ost när jag hörde det för första gången? 

Första dagen

Hej!

Första dagen i skolan idag. Seg och lång dag som slutade vid tre. Kan inte fatta att det är så här våran vårtermin kommer att se ut, den är hemsk redan med en massa nationella prov och sånt!
Nu sitter jag i bussen och är äntligen på väg hem, och resten av kvällen ska jag bara se på SATC. Aha-Aha.


Mobilen krånglar

Internet på min mobil krånglar, och jag har inte haft tid de senaste dagarna att sitta framför datorn, där av den dåliga uppdateringen.

Idag har jag tvättat en traktor och plogen. Sen har jag städat och rensat i mitt rum. Och nu ska jag se på Sex and the City. Åh, älskar den serien!

Gammal bild från i onsdags..


3 januari 2013

Hej. Dålig uppdatering idag. Åkte hem från Mikaela vid 12 och sen dess har jag praktiskt taget bara sett på film. Har varit hängig och trött hela dagen. Så det var både skönt att bara va.

HAHA, nu ser jag faktiskt på High School Musical. Kommer inte ens ihåg senaste gången jag såg den. Men ibland är det bara skönt med såna där filmer.


Mikaelas place

Hola amigos. Är hemma hos Mikaela med Elionora och Adela nu och snackar :) Saknat dom massor över lovet!


Mot Mikaela!

Hej kompisar! Snart drar jag mot Mikaela. Kommer bli mega kul. Längtar efter pizza också.. Yehe, nu ska jag borsta tänderna och sen ska vi åka :)

Har på mig min nya tröja som jag köpte på mellandags rean. Älskar den!


Solen är framme

Hej. Hade tyvärr inga bilder att lägga upp så det fick bli en bild från igår (detta var våran trädgård som drunknat i vatten..). Steg upp för en timme sedan och fick se att solen är uppe. Hade nämnligen tänkt att gå och fota lite mer idag, så det var bra att solen kom fram!
 
Vid fyra åker jag till Mikaela. Ska sova över där tillsammans med Elionora och Adela. Ska bli jättekul! Skriver mer sen!:)

första januari

Nytt år. En ny start. En ny design! Visste att jag behövde något annat, men inte vad. Självklart glömmer jag alltid att ta kort på hur designen var förut. Då kan man ju blicka tillbaka under åren (om man har kvar bloggen) och se hur man utvecklats. Men men.. Nu blev det som det blev.
 

Rush hour

Häj kåmpizar. ehehehe. 
 
Snart så ska jag se på Rush Hour. Så sjukt rolig film, speciellt den ena killen för han snackar så roligt! Är så himla glad att vårat internet är snabbt nu igen. Det var jätte dåligt i slutet av december. Kommer även att svara på era kommentarer under kvällen. 
 

Fotograferat

Idag har jag varit ute och fotat lite. Tror faktiskt att jag ska införskaffa mig en egen riktig kamera. Mamma har en som jag gärna får låna men jag vill nog gärna ha en egen. Om jag ska köpa ska jag skaffa ett stativ också och en sån där liten sak som man håller i handen så att man kan fota utan att trycka på själva knappen. Kommer inte på vad det heter nu.. Men i alla fall så kan man ju fota mer saker än att bara stå och fota. Får helt enkelt spara lite pengar :)
 

RSS 2.0